Vapaaehtoiseksi Espoo Ciné -elokuvafestivaalille

Vapaaehtoiseksi Espoo Ciné -elokuvafestivaalille

Espoo Ciné -elokuvajuhla järjestetään jälleen 4.- 13.5.2018. Espoo Cinéstä on muodostunut keskeinen uuden eurooppalaisen elokuvan esittäjä Suomessa. Kymmenpäiväisen festivaalin aikana esitetään yhteensä noin 80 elokuvaa. Festivaalilla nähdään mielenkiintoisimpia uusia eurooppalaisia elokuvia sekä mm. komediaa, naisohjaajia, laaja valikoima pohjoismaisia uutuuksia, dokumentteja sekä lapsille ja nuorille suunnattuja päivänäytöksiä. .

Espoo Cinén keskeiset näyttämöt ovat festivaalin oma elokuvateatteri Kino Tapiola ja Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa, Finnkino Sello Leppävaarassa ja Finnkino Omena Matinkylässä.

Vapaaehtoisena toimiminen on mukava tapa päästä sisälle festivaaliin ja sen tarjontaan.
Palkaksi talkootyöstä saa festivaalipaidan, ruokailun joka työpäivälle sekä tietenkin festivaali-passin, joka oikeuttaa paikan festivaalinäytöksiin. Ei sovi myöskään unohtaa uusia elämyksiä, mahtavia festarityyppejä ja varsin mukavaa karonkkaa festivaaliviikon päätteeksi.

Vapaaehtoiset sitoutuu tekemään tarvittaessa 6 vuoroa, joiden pituudet vaihtelevat yleensä 4-7 tunnin välillä ja töitä on tarjolla ennen festivaalia (markkinointi materiaalin jakelu) ja festivaalin aikana (salitiimi, info, oheismyynti, lipunmyynti ja tiedotus)

Ilmoittautumaan mukaan:
http://www.espoocine.fi/2017/fi/info/talkoolaiset


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn