Vapaaehtoinen Etelä-Karjalan pohjoisiin kuntiin

Vapaaehtoinen Etelä-Karjalan pohjoisiin kuntiin

Vapaaehtoinen Imatra toimii tiedotuskanavana ja hubina ( keskittimenä ) vertaisryhmä ja vapaaehtoistoiminnan tiedottamisessa Etelä-Karjalan pohjoisiin kuntiin , Imatra , Rautjärvi , Parikkala ja Ruokolahti .

Vapaaehtoinen Imatra -sivusto ja sen palvelu on täysin sitoutumaton ja täysin vapaaehtoisten kansalaisten oma toimintamuoto .

Etsimme toimittajia , jotka voisivat tehdä juttuja omasta yhdistystoiminnastaan ja siten saada näkyvyyttä omalle toiminnalleen mitä yhdistyksissä tehdään . Julkaisemme myös tiedotteita , tapahtumailmoituksia ja välitämme tietoa eri kanaviin .

Kannustamme viettämään vapaaehtoisten päivää 5.12. , joka on YK:n yleiskokouksessa sovittu tähän tarkoitukseen .

Asiasanat : kansalaistoiminta, vapaaehtoistyö, vapaaehtoistoiminta, koordinointi, alueellisuus, Etelä-Karjala, hub, tiedottaminen, vertaistoiminta, vertaisryhmät, tiedotuskanava, vapaaehtoistöitä tarjolla