Mentoriksi maahanmuuttajanaiselle!

Mentoriksi maahanmuuttajanaiselle!

Monaliiku ry:n liikunnallinen Mentor on the Move-mentorointiohjelma starttaa jälleen syksyllä 5.9.2020 ja etsimme mukaan motivoituneita osallistujia mentorin tai aktorin rooliin.

Hankkeen tavoitteena on edistää maahanmuuttajataustaisten naisten terveyttä, työllistymistä ja sosiaalista hyvinvointia mentoroinnin avulla. Hankkeessa luodaan mentorointipareja, jotka koostuvat mentorista (suomalainen tai suomessa pitkään asunut nainen) ja aktorista (maahanmuuttajanainen). Ideana on, että mentoriparit käyvät yhdessä liikkumassa, mikä tarjoaa alustan mentoroinnille. Ohjelman puitteissa mentoriparille tarjotaan resursseja kokeilla eri urheilulajeja ja liikuntamuotoja sekä osallistua urheilutapahtumiin.

Oletko sinä, tai joku verkostostasi etsimämme henkilö?

Lue lisää ohjelmasta ja hae mukaan osoitteessa: https://www.monaliiku.fi/hankkeet-projects/mentor-on-the-move-liikunnalline/