Takaisin edelliselle sivulle

t


Takuusäätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, joka auttaa velkakierteessä ja taloudellisesti haavoittuvassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Takuusäätiö tarjoaa neuvontaa ja ratkaisuja velkaongelmiin joutuneille ihmisille. Lisäksi säätiö auttaa oman talouden hallinnassa ja ongelmien ennaltaehkäisemisessä.


Tampereen Kaupunkilähetys Ry on saanut Nuorisotakuurahaa, jonka pohjalta ovat käynnistäneet Game Changer-hankkeen. Tarkoituskena on tukea alle 30-vuotiaita nuoria, joilla ei ole työ- tai koulupaikkaa, joilla on pidempi sairasloma tai ovat vain jääneet kotiin. Hankkeen tarkoituksena on innostaa nuoret tutkimaan omaa Lue lisää…


Teemme töitä, jotta rintasyöpä löytyisi mahdollisimman varhain. Kannustamme rintojen säännölliseen omatarkkailuun, sillä omatarkkailulla voidaan vähentää rintasyöpäkuolemia. Rintasyövän varhainen toteaminen helpottaa tutkitusti rintasyövän hoitoa, alentaa hoitokustannuksia ja pienentää kuolleisuutta. Olemme valtakunnallinen kansanterveysjärjestö. Tervetuloa mukaan toimintaamme edistämään rintasyövän varhaista löytymistä!


Valtakunnallinen työttömien edunvalvontajärjestö.