Jeesaan – Nuori vapaaehtoistoiminnassa -hanke

01.03.2017 - 31.12.2019 / Kansalaisareena ry

 

Jeesaan – Nuori vapaaehtoistoiminnassa on Kansalaisareenan koordinoima hanke, jonka tavoitteena on innostaa nuoria vapaaehtoistyöhön ja kehittää toisen asteen oppilaitoksiin sopiva malli vapaaehtoistoiminnan kurssista. Jeesaan-hanke toteutetaan vuosina 2017-2019 ja sitä rahoittaa STEA.

Hankkeessa pilotoidaan vapaaehtoistoiminnan kursseja vantaalaisissa lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Mukana ovat Tikkurilan lukio, Sotungin lukio, Vaskivuoren lukio ja Vantaan ammattiopisto Varia. Hankkeessa kehitetty vapaaehtoistoiminnan kurssimalli ja vapaaehtoistoiminnan opas ovat vapaasti kaikkien hyödynnettävissä. Hankkeessa on myös kehitetty hauska ja toiminnallinen vapaaehtoistoiminnan peli, jonka avulla niin nuoria kuin aikuisiakin voi perehdyttää vapaaehtoistoimintaan innostavalla tavalla. Peli ja materiaalit löytyvät osoitteesta: www.kansalaisareena.fi/jeesaan/julkaisut

Hankkeessa on mukana myös useita Vantaalla toimivia vapaaehtoistoimintaa tarjoavia organisaatioita. Yhdessä kehitämme erityisesti nuorille suunnattua vapaaehtoistoimintaa.
Lue lisää Jeesaan-hankkeesta osoitteessa: www.kansalaisareena.fi/jeesaan

Sturenkatu 11, 3. krs

Sturenkatu 11, Helsinki, Suomi

Osoitteet

  • Sturenkatu 11, 3. krs

    Sturenkatu 11, Helsinki, Suomi

Hankkeen verkkosivut