Ensihuoli-verkkokoulutus 3.12.2020

03.12.2020 klo 17:00 - 19:00 / Koulutus/seminaari / Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Tule mukaan Ensihuoli-verkkokoulutukseen torstaina 3.12.2020 klo 17-19

Kun huoli läheisestä herää… osaatko sinä toimia? Ensihuoli-koulutus tarjoaa valmiuksia päihteidenkäytöstä tai pelaamisesta syntyneen huolen puheeksi ottamiseen.

Koulutuksen tavoitteena on oppia tunnistamaan huoli ja löytää keinoja huolen ilmaisuun sekä antaa käytännön työkaluja lähipiirissä havaittuihin päihde- ja pelihaittoihin puuttumiseen ja puheeksiottoon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Ensihuoli-koulutuksessa opitaan puhumaan vaikeista asioista kunnioittavalla tavalla, toista rohkaisemalla ja tukemalla. Koulutuksessa käsitellään erilaisia tapoja asioiden puheeksiottoon, saadaan uusia näkökulmia sekä kiinnitetään huomiota omaan jaksamiseen.

Koulutus on maksuton ja tarkoitettu kaikille. Koulutukseen voivat osallistua kaikki, joita kiinnostaa mahdollisuus toisten auttamisesta ehkäisevän päihdetyön vapaaehtoistoiminnassa.

Koulutus kestää 2 h ja sisältää keskustelua, teoriaa ja käytännön vinkkejä. Kouluttajina toimivat EHYT ry:n aluekoordinaattorit Anne Mikkola ja Heli Vaija. Jokainen koulutukseen osallistunut saa halutessaan sähköisen osaamismerkin.

Kokous järjestetään Teams-sovelluksella. Suosittelemme lataamaan työpöytäsovelluksen, mutta voit osallistua halutessasi myös verkkoselaimella (suositus Chrome). Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, verkkoyhteyden, mikrofonin ja kaiuttimet. Jos osallistut älypuhelimella tai tabletilla, tarvitset Microsoft Teams -sovelluksen. Lisäksi tarvitset rauhallisen tilan ja kuulokkeet tai kaiuttimen. Linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen koulutusta.

Koulutukseen mahtuu 50 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset 29.11.2020 mennessä.
Ilmoittaudu tästä.

Lisätietoja

https://ehyt.fi/tapahtuma/ensihuoli-verkkokoulutus-2/

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, osallisuus, päihteet ja riippuvuudet, sosiaali ja terveys, vapaaehtoisuus

Avainsanat

puheeksi ottaminen, päihteet, pelaaminen

Kohderyhmä

eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, kaikille, kuntalaiset, läheiset ja omaiset, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Valtakunnallinen

Kyllä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

https://q.surveypal.com/Ensihuoli-verkkokoulutus-ilmoittautuminen-3.12.2020