Järjestön varainhankinta – Miljoonia (vai) mokkapaloja?

17.03.2020 klo 14:00 - 16:00 / Koulutus/seminaari, Muu ryhmämuotoinen tuki / Sivistysliitto Kansalaisfoorumi

Järjestöjen varainhankinta on noussut entistä tärkeämpään rooliin julkisen rahoituksen tiukentuessa. Myös 1.3.2020 voimaan astuva uusi rahankeräyslaki tuo muutoksia järjestöjen varainhankintaan.

Tiivis ja ajankohtainen tietopaketti järjestöjen varainhankinnasta

Koulutuksessa saat tiiviissä ajassa kokonaiskuvan siitä, miten varainhankintaa voidaan kehittää luontevana osana järjestösi toimintaa. Saat myös uunituoreet tiedot uudistetun rahankeräyslain vaikutuksista varainhankintaan sekä tutustut erilaisiin varainhankinnan muotoihin. Lisäksi koulutus tarjoaa vinkkejä siihen, miten järjestösi osaa valita sille sopivimmat varainhankinnan muodot. Koulutus on tarkoitettu kaikille järjestö- ja yhdistystoimijoille.

Noin viikkoa ennen koulutusta sen teemoihin orientoidutaan pienen ennakkotehtävän avulla.

Kouluttajana toimii Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n pääsihteeri, Torni Consulting Oy:n toimitusjohtaja Pia Tornikoski. Tornikoski on näköalapaikalla suomalaisen varainhankinnan kentällä. Hän on kirjoittanut alkuvuonna 2020 julkaistavan varainhankintaoppaan ”Miljoonia (vai) mokkapaloja. Opaskirja yleishyödyllisen yhteisön varainhankintaan”. Hän toimii kehittäjänä ja kouluttajana Ammattimainen varainhankinta -koulutusohjelmassa. Lisäksi hän toimii myös yrittäjänä varainhankinnan, markkinoinnin ja viestinnän alalla mm. koordinoiden järjestöjen yhteistä testamenttilahjoittamiseen liittyvää markkinointiviestintähanketta.

Hinta sisältää uunituoreen kirjan varainhankinnasta

Kurssin hinta sisältää julkaisun Miljoonia (vai) mokkapaloja – Opaskirja yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankintaan (arvo 23 €).

Jäsenalennus

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet saavat koulutuksesta 10 euron alennuksen.

Ilmoittautumiset verkkolomakeella: https://kansalaisfoorumi.fi/tapahtuma/jarjeston-varainhankinta-miljoonia-vai-mokkapaloja/

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi 

Lisää kansalaisfoorumin koulutuksia: https://kansalaisfoorumi.fi/koulutukset/

Osoitteet

  • Kansalaisfoorumin toimintatila

    Käenkuja 1b, 00500 Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Kaupunginosa / Kylä
Sörnäinen

Kansalaisfoorumin toimintatila

Käenkuja 1b, 00500 Helsinki, Suomi

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, edunvalvonta, eläkeläistoiminta, harrastus ja vapaa-aika, kulttuuri ja taide, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, myynti ja markkinointi, tapahtuma, urheilu ja liikunta, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, varainhankinta ja rahoitus, viestintä, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

varainhankinta, tukea yhdistystoimintaan, yhdistystoiminta, järjestöjen rahoitus

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, eläkeläiset, järjestötoimijat, jäsenet, työssäkäyvät, työttömät, vapaaehtoiset, veteraanit, viranomaiset ja kumppanit, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Hinta

Kurssin hinta on 50€ ja se sisältää julkaisun Miljoonia (vai) mokkapaloja – Opaskirja yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankintaan (arvo 23 €).

Jäsenalennus

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet saavat koulutuksesta 10 euron alennuksen. Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen, ilmoita alennuskoodi Jasenale10 maksaessasi verkkokaupassamme.

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc

Ilmoittautumistiedot

https://kansalaisfoorumi.fi/tapahtuma/jarjeston-varainhankinta-miljoonia-vai-mokkapaloja/