Kaikkien vertaistoiminta-verkkokoulutus

11.03.2021 klo 14:00 - 18.03.2021 klo 18:00 / Koulutus/seminaari

Suomen Pakolaisavulla on 20 vuoden kokemus kotoutumista edistävästä vertaistoiminnasta. Nykyään toimimme myös sellaisen vertaistoiminnan parissa, joka ei keskity kotoutumiseen.

Tavoitteenamme on, että myös maahan muuttaneet löytäisivät mukaan tällaiseen vertaistoimintaan.

Tuemme organisaatioita ja muita toimijoita suunnittelemaan vertaistoimintaa, johon kaikkien on helppo tulla ja josta ihmiset kokevat, että se on heille järjestetty.

Tätä varten järjestämme maaliskuussa Kaikkien vertaistoiminta-koulutuksen eri alojen ammattilaisille, mikäli he kokevat tarvitsevansa apua saavuttaakseen kotoutujia toimintaansa.

Koulutus järjestetään etänä, Teams-alustalla.

Koulutus kestää yhteensä 8 tuntia, ja se on jaettu kahteen päivään; torstaille 11.3. klo 14-18 ja torstaille 18.3. klo 14-18. Tämän lisäksi lähetämme osallistujille oppimismateriaalia itsenäiseen opiskeluun.

Koulutukseen otetaan mukaan 10 osallistujaa, jotta aikaa riittää myös keskustelulle. Kouluttajina toimii  vertaistoiminnan suunnittelija Jenni Juvonen ja vertaistoiminnan suunnittelija Heli Tikkanen.

Hakuaika koulutukseen päättyy 4.3.

Hae mukaan tästä linkistä: https://bit.ly/36E0iWk

Soitamme tutustumispuhelun kaikille mukaan hakeneille.

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen

Kunta
Helsinki

Teemat

kotoutuminen, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, osallisuus, tukihenkilötoiminta, vertaistoiminta, vertaistuki

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, maahanmuuttajat ja pakolaiset, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton