OmaKamu-koulutus elokuussa Lahdessa!

19.08.2020 klo 17:00 - 05.09.2020 klo 20:00 / Koulutus/seminaari / OmaKamu ry

OmaKamu kouluttaa vapaaehtoisia aikuisia toimimaan aikuiskavereina eli Kamuina lähialueen lapsille ja nuorille, jotka kaipaavat lisää turvallisen aikuisen aikaa ja läsnäoloa elämäänsä. Kamuna tapaat omaa PikkuKamuasi esimerkiksi pari kertaa kuussa yhteisen harrastuksen tai muun mukavan tekemisen, läsnäolon ja juttelun merkeissä. Lapset toivovat Kamulta usein ulkoilua, retkeilyä, liikuntaa, leipomista, kirjastossa käymistä tai vaikkapa askartelua yhdessä.

OmaKamu-koulutuksessa saat tietoa toiminnasta monesta eri näkökulmasta ja pääset pohtimaan omia valmiuksiasi ja toiveitasi muun ryhmän ja kurssin ohjaajan kanssa. Kurssi on maksuton ja ei sido aloittamaan Kamuna toimimista.

Kamuna saat itsellesi merkityksellistä tekemistä vapaa-aikaan ja mukavan Kamu-yhteisön. OmaKamu tarjoaa jatkuvan tuen, koulutusta, virkistystä ja yhteisiä tapahtumia toiminnassa mukana oleville.

Seuraava OmaKamu-koulutus Lahdessa alkaa elokuussa! Koulutus järjestetään Harjula-keskuksessa, tarvittaessa osittain etätapaamisina. Yhteisten tapaamisten lisäksi jokaiselle osallistujalle järjetetään henkilökohtainen alku- ja loppukeskustelu. Yhteisten tapaamisten aikataulu:

Ke 19.8. klo 17–20
Ke 26.8. klo 17–20
Ti 1.9 klo 18–20.30
La 5.9. klo 10–14

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan! https://www.omakamu.fi/koulutukset

Osoitteet

  • Harjula-keskus

    Harjulankatu 7, Lahti, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Päijät-Häme

Kunta
Lahti

Harjula-keskus

Harjulankatu 7, Lahti, Suomi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lapsuus ja perhe-elämä, sosiaali ja terveys, tukihenkilötoiminta, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Kohderyhmä

vapaaehtoiset

Ikäryhmä

leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

www.omakamu.fi/koulutukset