Vertaistukiviikonloppu lapsille ja perheille

06.09.2019 klo 15:00 - 08.09.2019 klo 14:00 / Muu ryhmämuotoinen tuki

Henkirikoksen kohdanneiden lapsiperheiden tukiviikonloppu 6.-8.9.2019 -mainosOnko teidän perheessänne lapsia tai nuoria, joiden kasvuvuosina henkirikos on koskettanut perhettänne? Haluaisitko tarjota lapselle mahdollisuuden käsitellä tähän liittyviä tunteita ja ajatuksia vertaisten kanssa ammattilaisen ohjaamana?

Syyskuussa 2019 Huoma – Henkirikoksien uhrien läheiset ry järjestää lapsiperheille kohdennetun viikonlopun. Viikonlopussa tarjotaan tukea lapsille ja nuorille heidän omissa pienryhmissään, ikätaso huomioon ottaen. Vanhemmille on tarjolla oma pienryhmä.

Vertaistukiviikonloput henkirikoksen uhrien läheisille sisältävät vertaisten tapaamista ja virkistäytymistä, sekä kriisityön ammattilaisten ohjaamaa pienryhmätyöskentelyä. Vertaistukiviikonloput ovat valtakunnallisia, eli niihin voi osallistua omasta asuinpaikasta riippumatta.

Lasten ja perheiden vertaistukiviikonloppu järjestetään kylpylähotelli Rauhalahdessa Kuopiossa. Viikonlopun päähuomio on ryhmätyöskentelyssä, mutta myös kylpylän käyttöön jää aikaa.

Kaikki viikonloppuun ilmoittautuneet haastatellaan kevään 2019 aikana.

Osoitteet

  • Rauhalahti

    Rauhalahti, Kuopio, Suomi

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Rauhalahti

Rauhalahti, Kuopio, Suomi

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, lomat ja leirit, mielenterveys, omaistoiminta

Avainsanat

suru, läheisen sairastuminen vammautuminen tai kuolema, kriisit, lapsen menettäminen, henkirikoksen uhrien läheiset

Kohderyhmä

kuntoutujat, lapset ja nuoret, läheiset ja omaiset, perheet

Ikäryhmä

vauvat ja taaperot (0-2 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Valtakunnallinen

Kyllä

Lisätiedot

Lisätietoja Huoma – Henkirikoksen uhrien läheiset ry:n toimistolta:

toimisto(at)huoma.fi

050 401 2230

Linkkejä

http://huoma.fi/vertaistukikurssit-ja--viikonloput.html

Hinta

Omavastuuhinta 50€/aikuinen ja 10€/alle 18-vuotias, omavastuuhinta sisältää ohjelman, majoituksen sekä täysihoidon.

Mikäli viikonloppuun osallistuu erityistä huolenpitoa tarvitseva lapsi tai aivan pieni vauva, lapsen hoitaja tai avustaja osallistuu viikonloppuun maksutta.

Kelalta voi hakea matkakorvauksia lääkärin B-lausuntoa vastaan. Myös oman kunnan sosiaalitoimi saattaa tukea osallistumista. Kysy lisää omalta sosiaalityöntekijältä tai Huoman toimistolta p. 050 401 2230.

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella http://huoma.fi/lapset_ja_perheet.html tai soittamalla Huoman toimistolle 050 401 2230. Ilmoittautumisaika on 2.1.-30.4.2019