Vuorovaikutuksta kuvataiteen keinoin

25.01.2020 klo 10:00 - 22.02.2020 klo 12:00 / Koulutus/seminaari, Muu, Yksilöllinen tuki / Rinnekoti-Säätiö

Taidekoulu Toimissa järjestetään ilmainen kuviskurssi vapaaehtoiselle ja hänen kehitysvammaiselle ystävälleen. Kuviskurssia pidetään kolmena lauantaina 25.1., 8.2. ja 22.2. kello 10-12 ja jokaisella kerralla tutustutaan eri kuvaamataidon tekniikkaan. Kurssi on tarkoitettu kaikenlaisille tekijöille, sen painopiste on vuorovaikutuksessa ja kuvaamataidon tekniikoiden välityksellä tapahtuvassa kommunikoinnissa. Kurssin opettajana on toimintaterapeutti, kuvataiteilija Jenny Eräsaari.

Kuviskurssi pidetään Mäkkylän taiteilijatalossa (Mäkkylänkuja 3) Espoossa. Autolla tulevat voivat jättää auton Boställskolanin takana olevalle perimmäiselle parkkipaikalle. Myös taksilla matkustavat voivat tulla tätä kautta, sillä tältä parkkipaikalta on pyörätuolisisäänkäynti.

Kiinnostuitko? Jos sinulla ei vielä ole kehitysvammaista kaveria, jonka kanssa voisit osallistua, ota yhteyttä, niin etsitään sinulle sellainen!

Osoitteet

  • Mäkkylän taiteilijatalo

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Espoo

Kaupunginosa / Kylä
Mäkkylä

Mäkkylän taiteilijatalo

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, kulttuuri ja taide, muu, osallisuus, vammaisuus ja invaliditeetti, vapaaehtoisuus, ystävä- ja viriketoiminta

Avainsanat

vuorovaikutus, kehitysvammaisten harrastustoiminta, avoimet vapaaehtoistehtävät espoo, avoimet vapaaehtoistehtävät helsinki

Kohderyhmä

vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilaan pääsee rollaattorilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautuminen

Hakuaika on päättynyt.