Yhdistystoiminnan Pöllyttämö – Miten vaikutus tehdään?

11.11.2021 klo 13:30 - 15:30 / Muu / Sivistysliitto Kansalaisfoorumi

Yhdistystoiminnan Pöllyttämö on kaikille yhdistystoimijoille avoin ja maksuton verkostoitumisen ja järjestökentän ajankohtaisten asioiden kehittämisen foorumi, jossa ”pöllytetään” yhdessä lyhyen alustuksen herättämiä ajatuksia.

Pöllyttämön logo

YLLÄTÄ, KOKEILE, EROTU!

Syksyn 2021 Yhdistystoiminnan Pöllyttämössä teemana on vaikuttaminen. Alustukset ja ryhmätyöskentely kutsuvat pohtimaan epätyypillisempiä vaikuttamisen tapoja. Miten saada aikaan todellisia vaikutuksia ja vaikuttumista juuri heissä, joihin vaikuttamistoiminta kohdistuu? Tarjolla on näkökulmien monipuolistamista, huumoria ja oivaltavia huomioita. 

Tilaisuuden alustajina toimivat kaikkien alojen asiantuntija Irmeli Kuuskajaskari-Venuutti (Riitta Birck) ja Eettisen kaupan puolesta ry:n viestinnän asiantuntija Larri Himma.

Alustuksen jälkeen työskentelemme ryhmissä ja pöllytämme ajatuksia siitä, millainen toiminta on vaikuttavaa. Tapahtumaa ja ryhmätyöskentelyä fasilitoivat Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelijat Minna Lepistö ja Mari Tapio. 

Tilaisuus toteutetaan helppokäyttöisellä ja maksuttomalla Zoom-verkkosovelluksella. Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen, jossa on toimiva verkkoyhteys, mikrofoni ja webkamera. Ryhmätyöskentelyn takia toivomme tietokoneella osallistumista (puhelimella tai tabletilla osallistumisen sijaan). Osallistujille lähetetään ennen tilaisuutta sähköpostitse infokirje, jossa annetaan ohjeet verkkotapaamiseen liittymiseen.

Lisätiedot: mari.tapio@kansalaisfoorumi.fi 

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen

Kunta
Helsinki

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, osallisuus, vaikuttaminen, viestintä

Asiasanat

vaikuttaminen, Yhteiskunnallinen vaikuttaminen, yhdistysten viestintä, yhdistystoiminta, ammatillinen järjestötyö, järjestö, fasilitoitu yhteiskehittäminen, järjestön kehittäminen, yhdistyksen kehittäminen, keskustelutilaisuudet, verkostoituminen

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, järjestötoimijat, vapaaehtoiset, yhdistyksen työntekijät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Lisätiedot

Lisätiedot: Mari Tapio, mari.tapio@kansalaisfoorumi.fi

Linkkejä

Tapahtuman verkkosivu

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittauduthan mukaan 8.11.2021 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.