Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf

F&S – liikunnan iloa hyvässä seurassa

Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsingfors rf  järjestää sisä-  ja ulkoliikuntaa eri puolilla Helsinkiä ympäri vuoden. Haluamme tuottaa liikunnan iloa mahdollisimman monelle ja tarjota iloisen ja positiivisen kohtaamis- ja liikuntapaikan ikään, sukupuoleen, kuntoon tai muuhun seikkaan katsomatta. Ohjattua liikuntaa on niin vasta-alkajille kuin aktiiviliikkujillekin, myös lapsille ja nuorille.

Olemme osa F&S-liikettä, joka syntyi Ruotsissa vuonna 1978. F&S-seuroissa on yli 500 000 jäsentä useissa Euroopan maissa. F&S Helsingissä ja sisarseurassamme Vantaalla on yhteensä noin 1500 jäsentä.

Toimintamme alkoi  lähes 30 vuotta sitten, kesällä 1992, kun käynnistimme maksuttomat puistojumpat Kaivopuistossa. Puistojumpista meidät tunnetaan, mutta olemme paljon muutakin. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy treenivaihtoehtoja moneen makuun.

Friskis&Svettis on jäsentensä yhdistys, jonka voima on vapaaehtoistoiminnassa.  Kaikki ohjaajat ja toimijat antavat panoksensa ilman taloudellista korvausta. Ainoastaan toimistossa on osa-aikaista henkilökuntaa huolehtimassa jäsenpalveluista.

F&S rahoittaa toimintansa keräämällä jäsen- ja liikuntamaksuja. Maksuilla katamme muun muassa salivuokrat, ohjaajien koulutuksen ja laite- sekä varustehankinnat. Friskis&Svettis Helsinki ry – Friskis&Svettis Helsinki rf on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen liikuntaseura, jonka kaikki tuotto käytetään seuran toiminnan kehittämiseen jäsenten hyväksi.


Palvelemme kielillä

Suomi, Ruotsi, Englanti

Toimiala

Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, urheilu ja liikunta

Asiasanat

jooga, jumppa, tanssi, liikunta- ja urheiluseurat, sauvakävely, juoksu, patikointi, liikuntapalvelut, liikuntaseurat

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Haukilahdenkatu 2 D, 3. krs

Yhteystiedot

Kotikunta: Helsinki
Sähköposti:
info@friskissvettis.fi
Puhelin: 050 471 7630

Lisätietoa verkossa

Friskis&Svettis Helsinki

Facebook
Instagram

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Haukilahdenkatu 2, Helsinki, Suomi