Kuluttajaliitto

Kuluttajaliitto – Kaikille avoin kansalaisjärjestö

Kuluttajaliitto-Konsumentförbundet ry on riippumaton ja kaikille avoin kansalaisjärjestö. Edistämme kuluttajan oikeuksiin, talouteen, elintarvikkeisiin ja ravitsemukseen sekä eettiseen kuluttamiseen liittyviä asioita toimien kuluttajien äänenä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Tarjoamme neuvontaa muun muassa kuluttajansuojaan, mainontaan, asumiseen sekä eettiseen kuluttamiseen liittyvissä asioissa. 

Sinulla on oikeus turvallisiin, toimiviin ja laadukkaisiin tavaroihin ja palveluihin. Sinulla on oikeus saada luotettavaa tietoa päätöstesi tueksi. Sinulla on oikeus tulla kuulluksi. Kuuntelemme, neuvomme ja tuemme Sinua valinnoissasi.

Toimimme kaikille avoimena kansalaisjärjestönä. Kuluttajaliitolla on useita valtakunnallisia ja paikallisia kuluttajayhdistyksiä. Jäsenenämme olet tervetullut mukaan paikallisyhdistystemme toimintaan.

Liittyä voit osoitteessa https://www.kuluttajaliitto.fi/jasenyys/liity/.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Muu

Teemat

edunvalvonta, kuluttajuus, vaikuttaminen, tapahtuma, yleisötilaisuudet

Asiasanat

kuluttaja-asiat, eettinen kuluttaminen, kodin talous- ja kuluttaja-asiat, kuluttajan oikeudet, kuluttajat, Kuluttajien oikeudet ja velvollisuudet, kuluttajansuoja

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Ritarikatu 1 B, 00170 Helsinki

    Ritarikatu 1 B, 00170 Helsinki

Yhteystiedot

Sähköposti:
info@kuluttajaliitto.fi
Puhelin: 09–454 2210

Lisätietoa verkossa

Kuluttajaliitto

Facebook
Twitter
Instagram

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Ritarikatu 1 B, 00170 Helsinki

Ritarikatu 1, Helsinki, Suomi