Nuorten Ystävät ry

Nuorten Ystävät on yli 100-vuotias kansalaisjärjestö, joka on perustamisestaan lähtien tehnyt ennakkoluulottomasti työtä heikommassa asemassa olevien sekä apua tarvitsevien lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Yhteiskunnallista hyvää tekevän kansalaisjärjestön ja palveluja tarjoavan liiketoimintakonsernin toiminta nivoutuvat NYssä saumattomasti yhteen, minkä ansiosta pystymme kehittämään yhä uusia toimintatapoja ja -malleja tukea tarvitsevien erityisryhmien tarpeiden mukaan.

Lasten, nuorten ja tukea tarvitsevien perheiden elämässä ei ole sellaista ongelmaa, jota emme uskaltaisi kohdata, eikä sellaista haastetta, johon emme voisi tarttua.


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Lapsi- ja perheyhdistykset, Monialayhdistykset, Nuorisoyhdistykset, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset, Vammaisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Teemat

edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kotoutuminen, lapsuus ja perhe-elämä, mielenterveys, sosiaali ja terveys, työllisyys, päihteet ja riippuvuudet, vaikuttaminen, vammaisuus ja invaliditeetti, kuntoutus- ja hoitopalvelut, nuoruus

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Käynti- ja postiosoite

    Torikatu 28, Oulu, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Oulu
Sähköposti:
info@nuortenystavat.fi
Puhelin: 0447341500

Lisätietoa verkossa

Nuorten Ystävät

Facebook
Twitter

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Käynti- ja postiosoite

Torikatu 28, Oulu, Suomi