SAMS-Samarbetsförbundet kring funktionshinder rf

SAMS – Samarbetsförbundet kring funktionshinder är en intresseorganisation som arbetar för de finlandssvenska riksomfattande funktionshinderorganisationerna. Förbundets syfte är att främja och förverkliga jämlikhet och full delaktighet i samhället för personer med funktionsnedsättning och deras närstående i Svenskfinland.

SAMS vänverksamhet

Vi förmedlar frivilligvänner till personer med funktionsnedsättning i Svenskfinland. Ett vänpar träffas 4-10 timmar i månaden för att prata, gå på kaffe, promenera eller varför inte gå på fotbollsmatch tillsammans! Koordinatorerna hjälper dig att hitta en vän med liknande intressen.

Att ha en funktionsnedsättning kan innebära att man stöter på en del utmaningar i vardagen. Ett vänpar uppmuntrar och sporrar varandra till en mer aktiv fritid. Vi tror att ingen vill bli lämnad ensam.


Palvelemme kielillä

Ruotsi

Toimiala

Vammaisyhdistykset

Teemat

harrastus ja vapaa-aika, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kaveritoiminta, mielenterveys, nuoruus, osallisuus, tukihenkilötoiminta, vammaisuus ja invaliditeetti, vapaaehtoisuus

Asiasanat

vän, vänverksamhet, kamratstöd, stödperson, funktionsnedsättning, funktionsvariation, fritid, frivillig, 4bt, sams

Kohderyhmä

kaikille, vammaiset ja invalidit, vapaaehtoiset

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Address

    Medelhavsgatan 14a, 00220 Helsingfors

Yhteystiedot

Kotikunta: Helsingfors
Sähköposti:
info@samsnet.fi
Puhelin: 041 501 2531

Lisätietoa verkossa

SAMS

SAMS vänverksamhet

SAMS Facebook
SAMS Instagram
SAMS Twitter
SAMS vänverksamhet Facebook
SAMS vänverksamhets Instagram

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjanmaa

Kunta
Turku

Address

Medelhavsgatan 14a, Helsinki, Suomi

Haku päättyy: 31.12.2022

SAMS vänverksamhet

SAMS-Samarbetsförbundet kring funktionshinder rf / Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa , Espoo, Helsinki, Inkoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Kokkola, Kristiinankaupunki, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Pietarsaari, Porvoo, Raasepori, Sipoo, Turku, Uusikaarlepyy, Vaasa, Vantaa, Vöyri