Suomen Migreeniyhdistys

Migreeni koskettaa joka viidettä suomalaista jossain elämänvaiheessa. Migreeni on aikuisiän yleisin neurologinen sairaus, joka vaikuttaa merkittävästi elämän eri osa-alueisiin, esimerkiksi työkykyyn ja sosiaalisiin suhteisiin. Migreeni on aliarvostettu ja alidiagnosoitu sairaus – tarvitaan lisää tietoa, jotta ymmärrys sairautta kohtaan lisääntyy.

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallinen potilas- ja edunvalvontajärjestö, joka tarjoaa tietoa ja tukea migreeniä sekä vaikeita ja harvinaisia päänsärkysairauksia sairastaville, heidän omaisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Toimimme migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastavien edunvalvojana.

Migreeniyhdistys valvoo migreeniä ja muita vaikeita päänsärkysairauksia sairastavien etuja ja toimii asiantuntijana migreeniä ja muita vaikeita päänsärkyjä koskevissa asioissa. Yhdistys vaikuttaa päänsärkyjä koskevan tutkimuksen ja kuntoutuksen kehittymiseen yhteistyössä eri tahojen kanssa sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Yhdistys lisää tietämystä päänsärkysairauksista sekä niitä sairastavien että muun väestön ja terveydenhuollon ammattilaisten keskuudessa.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Sairaus- ja potilasyhdistykset

Teemat

sairastaminen, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, vertaistoiminta, verkkovertaistuki

Asiasanat

migreeni

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

  • Postiosoite

    Malmin kauppatie 26, 3.krs 00700 Helsinki

Yhteystiedot

Sähköposti:
toimisto@migreeni.org

Lisätietoa verkossa

Migreeniyhdistyksen verkkosivu

Facebook
Instagram
Twitter

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Postiosoite

Malmin kauppatie 26, 3.krs 00700 Helsinki