Suomen nuoret lesket ry

Suomen nuoret lesket ry on työikäisten leskien ja leskiperheiden vertaistukiyhdistys. Yhdistys järjestää vertaistukitoimintaa ja tarjoaa neuvontaa leskeyteen liittyvissä asioissa. Suomen nuoret lesket ry pyrkii vaikuttamaan leskien ja leskiperheiden oikeudelliseen ja taloudelliseen asemaan liittyviin epäkohtiin. Yhdistys myös kouluttaa ja toimii kokemusasiantuntijana leskeyteen liittyvissä asioissa. Yhdistyksen tärkeimmät toimintamuodot ovat:

  • vertaistukiryhmät
  • vertaistukiviikonloput ja tapahtumat
  • verkkoyhteisö
  • vertaistukipuhelin
  • opaskirjaset
  • vaikuttamistoiminta

Suomen nuoret lesket ry on uskonnollisesti, aatteellisesti ja poliittisesti sitoutumaton. Toiminta on avointa kaikille leskeytyneille parisuhteen muodosta ja perhetilanteesta riippumatta.

Lisätietoa yhdistyksestä:

https://www.nuoretlesket.fi/
toimisto@nuoretlesket.fi

Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Yhdistys, Muut yhdistykset

Teemat

hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, sosiaali ja terveys, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus

Avainsanat

apua, apua verkossa, arjen hyvinvointi, asiantuntija, kuolema, lesket, leskiperheet, kriisit, läheisen sairastuminen vammautuminen tai kuolema, neuvonta, vaikuttaminen, yhden vanhemman perheet, vertaistuki, vertaistukipuhelin, vertaisryhmät, vertaistoiminta, kokemukselliset asiantuntijat, suru, kokemuksellinen asiantuntijuus, kokemusasiantuntija, kokemusasiantuntijuus, vertaisuus

Kohderyhmä

ammattilaiset ja asiantuntijat, jäsenet, järjestötoimijat, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset, perheet, vapaaehtoiset, viranomaiset ja kumppanit, asiakkaat

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), nuoret (13-17 v.), lapset (7-12 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), vauvat ja taaperot (0-2 v.)

Osoite

Matarankatu 6, Jyväskylä, Suomi

Osoitteet

  • Osoite

    Kansalaistoiminnankeskus Matara, 2.krs., Matarankatu 6, 40100 JYVÄSKYLÄ

Yhteystiedot

Sähköposti:
toimisto@nuoretlesket.fi
Puhelin: 044 300 6477

Suomen nuoret lesket ry

Facebook

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen

Kunta
Jyväskylä


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn