Nurmijärven Klubitalo

01.01.2021 - 31.12.2022 / Muu, Muu ryhmämuotoinen tuki, Vertaisryhmä, Yksilöllinen tuki / Etelä-Suomen Klubitalot ESKOT ry

Toimintaa järjestetään

Ma
8:00-16:00
Ti
8:00-16:00
Ke
8:00-16:00
To
8:00-16:00
Pe
8:00-16:00

Nurmijärven Klubitalo on Klaukkalassa sijaitseva kaikille työikäisille Keusote-alueen asukkaille avoin yhteisö. Meiltä saa tukea työllistymiseen, opintoihin sekä oman näköisen arjen löytymiseen. Toimintamme on maksutonta ja vapaaehtoista. 

Yhteisömme arki koostuu yhdessä tehtävistä töistä, kuten lounaan valmistus, erilaiset tilojen ylläpitoon liittyvät tehtävät, asiointikäynnit, kokoukset ja hallinnolliset tehtävät (viestintä, kirjanpito, laskutus, asiakirjojen laatiminen ym.). Viikottain pidämme talokokouksen, jossa suunnittelemme ja päätämme yhteisöämme koskevista asioista sekä tulevista tapahtumista. Järjestämme myös vapaa-ajan toimintaa ja erilaisia ryhmiä kävijöiden toiveiden mukaisesti. 

Toivomme kävijöidemme löytävän itselleen mieluisan tavan osallistua yhteisömme toimintaan sekä Klubitalomme kehittämiseen. Päivää rytmittävät kahvitauot, joissa käymme läpi ajankohtaisia teemoja rupattelun lomassa. Hyväksyvä, rento ja iloinen ilmapiiri on meille erityisen tärkeä asia. 

Työvalmennus 

Klubitalolla toimii kaksi työvalmentajaa, joilta saa tukea ja ohjausta työllistymiseen. Talon arjessa voi ylläpitää ja harjoitella erilaisia työelämätaitoja, kuten kassakoneen käyttöä ja it-taitoja. Työvalmentajilta voi saada myös yksilöllistä tukea työn hakemiseen ja esimerkiksi työnhaun asiakirjojen tekoon. Katso lisää. 

Opintojen tuki 

Klubitalolta saa tukea opintoihin liittyvissä pulmissa ja kysymyksissä. Opintovalmentajien kanssa voit pohtia sinulle sopivia opiskeluvaihtoehtoja, täyttää hakemuksia ja käydä tutustumassa eri oppilaitoksiin. Opintojen etenemisessä tukena on myös opiskelijoiden vertaisryhmä sekä Get Stuff Done -ryhmä. Katso lisää. 

Kansalaistoiminta 

Klubitalollamme kaikki kuntalaiset voivat yhdessä toimien vahvistaa kansalaistaitojaan. Järjestämme erilaisia maksuttomia kursseja ja koulutuksia (Esim. IT-taidot, mindfulness) kävijöidemme toiveiden mukaan. Lisäksi haluamme aktivoida kaikkia kuntalaisia toimimaan yhdessä mm. järjestämällä yhteisiä korttelijuhlia, osallistumalla kunnan palveluiden kehittämiseen liittyviin foorumeihin sekä tekemällä yhteistyötä muiden kunnassa toimivien järjestöjen ja yhteisöjen kanssa. 

eKlubitalo 

eKlubitalo toimii etäyhteyksin jäsenten kohtaamispaikkana sekä keskustelu- ja pohdinta-alustana. Etäyhteyksillä järjestämme myös monenlaisia ryhmiä. eKlubitalon sisältö suunnitellaan ja tehdään yhdessä. Virtuaalinen yhteisö mahdollistaa vertaistuen toteutumisen myös poikkeusaikana. 

 

Osoitteet

  • Nurmijärven Klubitalo

    Viirintie 3, Nurmijärvi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Nurmijärvi

Kaupunginosa / Kylä
Klaukkala

Nurmijärven Klubitalo

Viirintie 3, Nurmijärvi, Suomi

Teemat

digitaidot, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kokemusasiantuntijuus, kotoutuminen, käden taidot, mielenterveys, opinnot, tiede, kasvatus ja sivistys, osallisuus, sosiaali ja terveys, tietotekniikka ja tietojenkäsittely, työllisyys, vaikuttaminen, vapaaehtoisuus, vertaistuki, viestintä, yhteistyö ja verkostot

Asiasanat

klubitalo, tasavertaisuus, yhteisöllisyys, osatyökykyisten työllistäminen, osatyökyky, nuoret aikuiset, Työikäiset, nurmijärvi, opinnot, työllistyminen, vapaa-aika

Kohderyhmä

jäsenet, kuntalaiset, työssäkäyvät, työttömät

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Linkkejä

Verkkosivut

Facebook

Instagram

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Tilan esteettömyys

  • Tilaan pääsee pyörätuolilla
  • Tilassa on inva-wc
  • Pysäköintimahdollisuus

Ilmoittautumistiedot

Pääset mukaan toimintaan varaamalla tutustumisajan puhelimitse talon numerosta 040 838 0884.