Hyvinvoinnin tapahtumien järjestäjä

Suoritus ajankohta: 8.3.2021 / Haku päättyy: 31.3.2021 / tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät / Suomen Meniere-liitto ry

Keski-Suomen Meniere-yhdistys järjestää vertaistuellista toimintaa Menieren tautia sairastaville ja heidän läheisilleen. Sisäkorvaperäinen huimaus on Suomessa huonosti tunnettua, joten pääset mukaan vaikuttamaan tärkeään tiedotus- ja vertaistukitoimintaan. Etsimme uusia vapaaehtoisia seuraaviin tehtäviin:

  1. Tapahtumien järjestäjä: Tehtävänä on järjestää Menieren tautiin, tasapainoon tai yleensäkin terveyteen liittyvä tapahtuma keväällä ja toinen tapahtuma syksyllä. Tällaisia tapahtuma voisi olla esim. fysioterapeutin tai ravitsemusterapeutin vierailu, äänimaljasyvärentoutus, naurujooga, tasapainoharjoitukset tai muu ajankohtainen hyvinvoinnin teema. Itse ei tarvitse pitää esityksiä eikä tietää aiheesta, vaan pyydetään tarjouksia palvelun tarjoajilta ja sovitaan tapahtuman järjestelyistä.
  2. Myös muita järjestötehtäviä voi kysyä.

Huom! Aktiivi-järjestötoimijamme saavat maksutta käyttöönsä Microsoft Officen Premium Business-tasoisen ohjelmistopaketin, jossa mm. Word, Excel, Teams yms.

 

Toiminta-alue

Alue
Keski-Suomi

Kunta
Jyväskylä

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille, Nuorille

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.