Tule mukaan vapaaehtoiseksi ohjaajaksi lasten viikonlopputoimintaan

Suoritus ajankohta: 14.09.2018 / Haku päättyy: 30.01.2019 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus / Parasta Lapsille ry

Etsimme ennakkoluulottomia, tavallisia ja turvallisia aikuisia ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n lasten viikonlopputoimintaan syksylle 2018 ja keväälle 2019.

Parasta Lapsille ry on 1945 perustettu ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä tekevä järjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjessa jaksamista. Järjestämme leiri-, viikonloppu- ja kerhotoimintaa lapsille, nuorille ja lapsiperheille. Toimintamme on monikulttuurista.

Syksyllä ja keväällä järjestetään lasten viikonlopputoimintaa, joissa tehdään kaikkea kivaa yhdessä lasten kanssa. Työ on vapaaehtoistyötä, eli emme työstä pysty valitettavasti palkkaa maksamaan. Tarjoamme kuitenkin vapaaehtoisille mahdollisuuksia koulutuksiin, täysihoidon leireillä sekä maksamme leireistä aiheutuneet matkakustannukset. Viikonlopputoimintaa järjestetään syksyn ja kevään aikana.

Vapaaehtoiselta edellytetään sitoutumista viikonlopputoiminnan kokonaisuuteen (3-4 leiriviikonloppua joko Hauhon lomakeskuksessa tai Lomakeskus Pukkilassa). Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla tai koulutuksella ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme. Tärkeää on olla aidosti kiinnostunut lasten hyvinvoinnista sekä heidän kanssaan työskentelystä. Toivotamme uudet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi toimintaamme! Opiskelijat voivat myös suorittaa työssäoppimisjakson viikonlopputoiminnassamme.

Kaikki vapaaehtoiseksi hakevat henkilöt haastatellaan ja jokaisen tulee osallistua Parasta Lapsille ry:n vapaaehtoisten peruskoulutukseen.

Lue lisää osoitteesta: http://www.parastalapsille.fi/vapaaehtoiseksi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: katja.timlin@parastalapsille.fi tai 050 430 6664.

Hauhon lomakeskus

Akkijärventie 221, Hämeenlinna, Suomi

Lomakeskus Pukkila

Pouruntie 1242, Ruovesi, Suomi

Osoitteet

 • Hauhon lomakeskus

  Akkijärventie 221, Hämeenlinna, Suomi

 • Lomakeskus Pukkila

  Pouruntie 1242, Ruovesi, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Pirkanmaa, Kanta-Häme

Kunta
Virrat, Hämeenlinna

Yhteystiedot

Tehtävän suorittamisajankohta

 • Sovittavissa

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

lapset (7-12 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.)

Tehtävä soveltuu

Miehille, Naisille

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Vapaaehtoiseksi haluavan ammatilla tai koulutuksella ei ole vapaaehtoistyössämme merkitystä. Kaikilla ihmisillä on elämässään hankittuja tietoja ja taitoja, joita voi hyödyntää toiminnassamme. Tärkeää on olla aidosti kiinnostunut lasten ja perheiden hyvinvoinnista sekä heidän kanssaan työskentelystä. Toivotamme uudet ihmiset lämpimästi tervetulleiksi toimintaamme!

Kaikki vapaaehtoiseksi hakevat henkilöt haastatellaan ja jokaisen tulee osallistua Parasta Lapsille ry:n peruskoulutukseen (kesto 6 h).

Lue lisää osoitteesta: http://www.parastalapsille.fi/vapaaehtoiseksi

Tehtävään perehdytys

 • Haastattelu
 • Koulutus/koulutukset

Mitä vapaaehtoinen saa

 • Todistus
 • Uudet taidot
 • Uudet tuttavat
 • Verkostoituminen

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoiset saavat perehdytyksen toimintaan, järjestämme keväisin myös lisäkoulutuksia kokeneille vapaaehtoisille eri teemoista. Kehitämme lasten ja perheiden toimintaa toiminnasta saatujen palautteiden ja ulkopuolisten tutkimusten avulla. Vapaaehtoisten merkitys toiminnan kehittämisessä on todella tärkeä.

Vapaaehtoistyö on palkatonta toimintaa. Vapaaehtoinen antaa aikaansa järjestön käyttöön, mutta toisaalta vapaaehtoiselle ei synny toimintaan osallistumisesta kustannuksiakaan. Järjestö kustantaa täysihoidon ja tarvittavat kuljetukset koulutuksiin ja leireille. Vapaaehtoiset myös vakuutetaan tapaturman varalta. Toiminnasta saa pyydettäessä osallistumistodistuksen.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn