Luo lapsille iloisia leirimuistoja -Tule vapaaehtoiseksi ohjaajaksi lasten leiritoimintaan syksyllä 2021 (Kanta-Häme, Pirkanmaa)!

Suoritus ajankohta: 8.6.2021 - 28.12.2021 / Haku päättyy: 31.10.2021 / ryhmän, kerhon tai leirin avustaminen, ryhmän, kerhon tai leirin ohjaus / Parasta Lapsille ry

Etsimme toimeen tarttuvia, luotettavia ja turvallisia aikuisia ohjaajiksi Parasta Lapsille ry:n lasten syysleireille. Leireillä ohjaaja toimii eri-ikäisten lasten kanssa, suunnitellen ja ohjaten tavoitteellista ohjelmaa yhdessä ohjaajatiimin ja leirivastaavan kanssa. Parasta Lapsille -ohjaaja on innostunut ja kiinnostunut leiritoiminnasta sekä yksilön ja lapsiryhmän ohjaamisesta.

Parasta Lapsille ry on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa lapsiperheiden arjen hyvinvointia lasten-, nuorten ja perheiden loma- ja viikonloppuleirejä järjestämällä. Leiriläiset valitaan toimintaan taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.

Ennen leiriä ohjaaja osallistuu leirin suunnitteluun ja Parasta Lapsille ry:n ohjaajien peruskoulutukseen (6 h verkkokoulutus). Leiriohjelma suunnitellaan ja ohjataan ohjaajatiimin ja leirivastaavan kanssa. Ohjelma perustuu leiriläisten toiveisiin ja tarpeisiin sekä ohjaajatiimin taitoihin ja tietoihin. Leirillä liikutaan, pelataan, askarrellaan ja leikitään. Leirillä voi järjestää esimerkiksi luontoretken, paistaa makkaraa, kalastaa tai lumikenkäillä. Välillä kokoonnutaan yhteen rentoutumaan ja lukemaan satuja tai annetaan tilaa vapaalle leikille.

Ohjaaja on lämmin, kuunteleva ja turvallinen aikuinen, joka osaa asettaa lapsille rajat. Kaikki lapset huomioidaan tasavertaisesti. Häiriköintiin ja kiusaamiseen puututaan heti. Omatoimisuudesta ja heittäytymiskyvystä on toiminnassa hyötyä. Jokaisella lastenleirillä on ohjaajien lisäksi palkattu työntekijä, joka on leirillä vapaaehtoisten tukena. Vapaaehtoinen voi osallistua ilmaisiin Parasta Lapsille -järjestön koulutuksiin, saa täysihoidon leireillä (5 ruokaa päivässä) sekä halutessaan todistuksen toimintaan osallistumisesta. Maksamme leireistä ja koulutuksista aiheutuneet mahdolliset matkakustannukset. Ohjauskielenä on suomi.

Ohjaaja esittää rikosrekisteriotteen lasten kanssa toimimisesta ennen leirille/ leireille osallistumista.

 

Aikaa ilolle -lastenleirit Kanta-Hämeessä syksyllä 2021: 

Hauhon lomakeskus, Hämeenlinna

  • AIKAA ILOLLE -lastenleiri, Hauho, lapset 7-10 v: 17.-19.9., 8.-10.10., 5.-7.11. & 3.-5.12.

Aikaa ilolle -lastenleirit Pirkanmaalla syksyllä 2021:

Lomakeskus Pukkila, Virrat

  • AIKAA ILOLLE -lastenleiri, Pukkila, lapset 7-10 v: 27.-29.8., 17.-19.9., 15.-17.10., 12.-14.11 & 10.-12.12.
  • AIKAA ILOLLE -lastenleiri, Pukkila, syyslomaleiri: 18.-22.10.

Ilmainen leiribussikuljetus. Muut mahdolliset matkakulut korvataan.

 

Täytämme syksyn ohjaajapaikkoja; ota yhteyttä tai ilmoita kiinnostuksesi! Olisi mahtavaa kuulla sinusta!

 

https://www.parastalapsille.fi/tule-vapaaehtoiseksi

Lisätiedot: hanna.sinkko@parastalapsille.fi , 050 407 8784

Ilmoita kiinnostuksesi: https://link.webropolsurveys.com/S/4679469F910ADC22

 

Toiminta-alue

Alue
Kanta-Häme, Pirkanmaa

Kunta
Hämeenlinna, Riihimäki, Tampere, Ylöjärvi, Lempäälä, Nokia, Kangasala, Orivesi, Akaa, Valkeakoski, Virrat, Pirkkala

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Toiveet ja edellytykset