Tule ideoimaan ikäihmisten iloksi pop up -tapahtumia

Suoritus ajankohta: 8.10.2018 - 08.10.2018 / Haku päättyy: 8.10.2018 / aktivismi, tempaukset, esiintyminen, luova toiminta, musiikki, tapahtumajärjestely- ja toimitsijatehtävät, ulkoilussa avustaminen / Siskot ja Simot ry

Helsingin Siskot ja Simot – tapahtumien ideointi- ja suunnittelupalaveri

Aika: maanantai 8.10. klo 17-19

Paikka: SFV Yrjönkatu 18, Huone 101 (Rum 101), 1. krs

Tule kanssamme ideoimaan, minkälaisia tapahtumia tai tempauksia voisimme yhdessä järjestää ikäihmisten iloksi syksyn ja kevään aikana Helsingissä. Toiminta muotoutuu täysin toimintaryhmän kiinnostuksen ja toiveiden mukaan.

Siskot ja Simot järjestää ikäihmisten iloksi erilaisia pop up -tyyppisiä tapahtumia ja tempauksia, joita kutsumme Välittämisen keikoiksi. Toimintaa on jo kymmenellä paikkakunnalla ympäri Suomea. Helsingissä on tähän mennessä järjestetty Mummodisko Tavastialla, terassipiknik Tilkan hoivakodissa sekä iltapäivädisko Käpyrinteen palvelutalossa.

Välittämisen keikat toteutetaan aina ryhmänä ja suunnitellaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa. Tarjolla on sekä kertaluontoisia tapahtumatehtäviä että tapahtumien suunnittelu- ja organisointitehtäviä. Tapahtumiin voi tulla keikkavapaaehtoiseksi ilman sitoumuksia tai aiempaa vapaaehtoiskokemusta. Tapahtumien keskiössä on ihmisten välinen kohtaaminen ja toiminnan tarkoituksena on tuottaa iloa ja hyvää mieltä kaikille osapuolille. Välittämisen keikoille ovat tervetulleita vapaaehtoisiksi kaikenlaiset ihmiset yksin tai yhdessä, vaikka koko perheen voimalla. Usein mukana on myös lemmikkejä.

Jos hulvattomien bileiden ja innostavien tapahtumien järjestäminen ovat lähellä sydäntäsi, tule kanssamme ideoimaan seuraavia Siskot ja Simot tapahtumia Helsingissä. Tapahtumat voivat olla lähes mitä vain pienimuotoisista virkistystuokioista ja haravointitalkoista festareihin ja kaikkea siltä väliltä.

Ideointipalaveriin osallistuminen ei sido mihinkään. Voit ilmoittautua myös postituslistallemme ja saat tietoa seuraavista Välittämisen keikoista sähköpostiisi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: helsinki@siskotjasimot.fi

Tervetuloa!

 

SFV Yrjönkatu 18, Huone 101 (Rum 101), 1. krs

Yrjönkatu 18, Helsinki, Suomi

Osoitteet

  • SFV Yrjönkatu 18, Huone 101 (Rum 101), 1. krs

    Yrjönkatu 18, Helsinki, Suomi

Toiminta-alue

Alue
Uusimaa

Kunta
Helsinki

Yhteystiedot

Jenni Järvinen
jenni.jarvinen@siskotjasimot.fi
0504703532
Siskot ja Simot ry

Siskot ja Simot

Helsingin Siskot ja Simot Facebook

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Toiminnan aiheet

pop-up-toiminta, tapahtumajärjestely, ikäihmiset

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. – )

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

kaikenikäiset

Tehtävä soveltuu

Heikosti suomea osaaville, Lapsille, Miehille, Naisille, Nuorille, Perheille

Tehtävään perehdytys

  • Muu

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat
  • Verkostoituminen