Videokuvaajana kipua sairastavien työelämätarinat esiin

Suoritus ajankohta: 1.9.2021 - 31.12.2021 / Haku päättyy: 31.12.2021 / kampanjat, vaikuttaminen / Suomen Kipu ry

Videokamera kuvaa naista

Visuaalisella ja tunteisiin vetoavalla videolla voidaan viestiä kipua sairastaville erilaisista työskentelyä mahdollistavista keinoista.  Siihen me tarvitsemme sinua, jolle videoiden kuvaaminen on tapa tuoda esiin ihmisten tarinoita, tunteita ja kokemuksia! Tai sinua, joka olet teknisesti taitava videokuvaaja, mutta haluaisit oppia myös henkilötarinoiden kuvaamista.

Videokuvaajana kuvaat henkilöhaastatteluvideoita, joita hyödynnetään Kipu ja työ kohtaavat -hankkeen viestinnässä. Kuvauspaikkakunnat ovat sovittavissa erikseen ja pyrimme siihen, ettei pitkille matkustamisille ole tarvetta. Videot suunnitellaan yhteistyössä työntekijän ja haastateltavan kanssa ja työntekijä on mukana kuvaustilanteessa. Yksi kuvauskeikka kestää kaksi tuntia ja niitä on 2-4 syksyn aikana. Tämän lisäksi yhden videon suunnittelu ja editointi vie 5-10 tuntia. Kuvaamisessa käytät omia laitteitasi ja editointi on mahdollista ohjelmistoillamme.

Vapaaehtoisena videokuvaajana pääset kehittämään omaa video- ja viestintäosaamistasi, käyttämään luovuuttasi ja kohtaamaan mielenkiintoisia ihmisiä. Saat myös kokemusta, jota arvostetaan työelämässä. Vapaaehtoisena toimimalla voit kokea tekeväsi merkityksellistä työtä kipua sairastavien tilanteen edistämiseksi.

Ota yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan videoita!

Toiminta-alue

Alue
Valtakunnallinen

Kunta
Espoo, Helsinki, Hollola, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Joensuu, Jyväskylä, Kaarina, Kemi, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Muurame, Nurmes, Nurmijärvi, Orivesi, Oulu, Pori, Porvoo, Rauma, Salo, Seinäjoki, Siilinjärvi, Tampere, Tohmajärvi, Turku, Ulvila, Valkeakoski, Varkaus, Ylivieska, Äänekoski

Tehtävän suorittamisajankohta

  • Sovittavissa

Asiasanat

kipu, krooninen kipu

Minkä ikäisten parissa vapaaehtoinen tulee toimimaan

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Toiveet ja edellytykset

Minkä ikäisille tehtävä on tarkoitettu

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.)

Millaisia taitoja ja edellytyksiä vapaaehtoiselta vaaditaan

Videokuvaajana sinulla on hyvä olla kokemusta videoiden kuvaamisesta ja editoimisesta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla videoammattilainen, vaan osaaminen voi olla kertynyt oman kiinnostuneisuuden tai harrastuksen kautta.

Tehtävään perehdytys

  • Haastattelu
  • Muu

Mitä vapaaehtoinen saa

  • Todistus
  • Uudet taidot
  • Uudet tuttavat

Vapaaehtoisen tuki

Vapaaehtoistemme on mahdollista osallistua viikoittaisiin etäkoulutuksiin sekä kerran-kaksi vuodessa järjestettäville koulutuspäiville. Työntekijämme ja muut vapaaehtoiset perehdyttävät ja tukevat tehtävässä – yksin ei tarvitse koskaan jäädä!


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt.